Om Mig

body sds behandlerJeg hedder Bo Svarre-Lindner. Jeg er født den 24. april 1978 og bor i København med min kone Fränze og vores børn Storm og Alva.

Hele mit liv har jeg brændt for forståelsen af menneskets psyke, og hvordan denne har indflydelse på menneskekroppen; hvordan vores nervesystem virker, og hvordan det påvirkes af vores omgivelser og vores tanker.

Jeg har beskæftiget mig med stort set alle former for træning de sidste 15 år og arbejder i øjeblikket med et system, der hedder Training For Warriors, der er et fuldendt fitness system, det fokuserer meget på det mentale.

Jeg har taget flere store og små uddannelser, – Jeg er sågar uddannet tømrer og bygningsinstruktør.

I 2004 blev jeg nær slået ihjel i et voldsomt motorcykel styrt, hvor jeg knuste min albue, brækkede den anden arm og ryggen, samt knuste en nakkehvirvl.

Jeg har hele mit liv udforsket det mulige og umulige og har den dag i dag, en tiltro til, at den eneste begrænsning, der er i livet, er en selv, lige meget tilstand eller udfordring.

Det har tilsammen givet mig en livserfaring og forståelse af den menneskelige adfærd de færreste har. Jeg forstår, hvorfor vi identificerer os med vores tanker, hvorfor vi lader os styre af disse, og hvordan dette fører til ubalancer og spændinger i kroppen, da tankerne sjældent harmonere med det, kroppen fortæller os. Det er de ubalancer, jeg har specialiseret mig i at løse via Body sds  behandling og coaching.

 

Uddanelse, kurser, seminar og supervision

Uddannet kropsterapeut hos Body sds hold 15.

Kostvejledningsseminar under Nikolaj Lehmann.

Kinosologikursus og under Schanne Giselle Hansen.

Training For Warriors coach level 1 og 2 under Martin Rooney.

Body sds supervision af: Bengt Valentino Andersen, Michael Etzerodt, Jannich Hansen, Michell Kowal.

Psykoterapi supervision af: Fie Hørby.

Jeg udvikler mig hele tiden løbende og modtager årligt 10-20 timers forskellig supervision.