Hvad kunder siger

Det forløb jeg havde hos Bo er uden tvivl det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv.
Jeg havde i længere tid følt mig trist og opgivende. Allerede ved mit første besøg hos Bo følte jeg mig tryg og i gode hænder. Næsten med det samme kunne Bo sætte nogle ord på, hvor urimelig hård jeg var ved mig selv. Men aller vigtigst så fik Bo mine øjne op for, at hvis jeg ændrede mit syn på mig selv, så ville jeg få det bedre.

Kombinationen hos Bo, hvor han arbejder med ens krop, mens man har en samtale (eller ikke siger noget) har været fantastisk for mig – både krop og sind føles lettere, når jeg går ud af døren.

Jeg har tit prøvet at forklare, hvorfor det har ændret så meget for mig at komme hos Bo, og det er virkelig svært at sætte ord på, men for mig har det været en unik oplevelse, der har ført så utrolig meget godt med sig – først og fremmest er jeg blevet til en bedre udgave af mig: en lykkelig udgave.

– JANE


I ca. 6 år døjede jeg med periodiske, men meget voldsomme smerter i lænden. Nogle gange var jeg sengeliggende i adskillige dage, hvor selv den mindste bevægelse kunne give store “stød i ryggen”.

Jeg fik på en MR-scanning konstateret to diskusprolapser – som dog ikke sad samme sted som smerten var. Lægerne mente dog, at der var et sammenhæng og anbefalede en operation.

Jeg havde i perioden før og efter skanningen været ved adskillige fysioterapeuter og en enkelt kiropraktor, som alle forsøgte at hjælpe mig ved at behandle området, hvor smerten var. Bl.a. brugte fysioterapeuten meget tid på at massere og give laser på det ømme punkt.

Det virkede aldrig rigtig, men det var da meget rart, når det stod på.
Heldigvis traf jeg en fysioterapeut, som kunne se, at han ikke kunne hjælpe – blot lindre, men han anbefalede, at jeg tog kontakt til Bo.

Bos behandling var atypisk idet man med vejrtrækningen selv skulle deltage, og så fordi han ikke behandlede det ømme sted. Derimod føltes det mere som om, at han fandt frem til sammenhængende i kroppen, og derfor åbnede op til stedet udefra.

Allerede efter to gange kunne jeg mærke smerten fortage sig – den kom dog igen, men efter nogle få måneder kunne jeg gå mange uger uden overhovedet at have gener.

Pt har jeg været fuldstændig symptomfri i ca 2,5 år. Jeg træner stadig regelmæssigt og kan gøre det tungere og tungere. Jeg fortsætter behandling, da jeg ikke tør risikere, at kroppen igen ‘låser sig fast’.

– RASMUS


Efter en behandling hos Bo føles det, som om at hele kroppen er blevet låst op – både fysiske og psykisk – og en helt ubeskrivelig ro og balance bredes fra top til tå. Jeg kan derfor kun på det varmeste anbefale en behandling hos Bo.

Selv startede jeg med at gå hos Bo i 2011, da min søn kom til verdenen, som desværre også var starten på 5 måneder med adskillige indlæggelser på hospitalet samt diverse undersøgelser. Da lægerne endelig fandt en diagnose samt behandling til min søn, kunne der endelig tages ”ordentlig” hul på den fantastiske barsel, jeg havde hørt og løst så meget om.

Men efter utallige aftener med alt for lidt søvn, alt for mange timer med ham den lille på armen og akavet amme stillinger, var hele min ryg og nakke, som granit og det rosenrøde billede af barseltiden, havde fået lidt ridser i lakken. Jeg bestilte derfor en tid hos Bo i håbet om at få løsnet op for disse muskelspændinger.

Under min første behandling hos Bo gik der dog ikke længe, før han også begyndt at fortælle om, hvem jeg var som person, samt hvilke ting der tyngede mig, som dermed resulterede i spænderinger forskellig steder på kroppen – jeg var fuldstændig målløs, for det var spot-on!

Efter at have sundet mig over, at én på daværende tidspunkt, totalt fremmed havde gennemskuet mig, vendte jeg tilbage til endnu en behandling, for selv om det måske var en smule grænseoverskridende, kunne jeg mærke både fysisk og psykisk, at han havde gjort noget godt for mig.

Nu får jeg løbende behandlinger hos Bo, når der er ekstra pres på dagligdagen i form af en overfyldt kalender eller arbejde, for ikke at miste overskuddet og kropsbalancen.”

– METTE


Jeg dyrker CrossFit på højt nuveau, og har i mange år døjet med skader i tide og utide. Jeg plejede at få almindelig massage en gang om ugen, fordi det havde en gavnlig effekt på min ømme krop – men jeg blev ved med at få skader og var nødt til at være meget påpasselig med ikke at overtræne.

Siden jeg startede hos Bo, har jeg stort set ikke været skadet, og jeg har fået rettet op på en masse gamle skavanker og skævheder i kroppen. Det er som om, jeg bliver lidt yngre hver gang jeg lægger mig til rette på briksen, og jeg går altid derfra med et kæmpe smil og fuld af glæde.

Jeg har igennem tiden henvist en del venner til Bo, hvis de døjede med en skade som ikke rigtigt ville gå væk. De har allesammen – uden undtagelse – haft positive oplevelser. Varm anbefaling herfra.

– PETER


Jeg har gået hos Bo i flere år med jævne mellemrum. Min primære årsag til, at jeg begyndte behandlingen var, at jeg efter mange år med spiseforstyrrelser, havde brug for en behandling med fokus på både krop og sind. Behandlingen blev hurtigt til et pusterum for mig, hvor jeg kunne få lov at mærke min krop, hvilket var helt specielt.

Sidenhen er jeg forsat hos Bo på grund af spændinger i ryg og nakke og andre symptomer i forbindelse med eksempelvis eksamensstress. Førhen har jeg gået til andre behandlere, fysioterapeuter og kiropraktorer med disse problemer, dog ofte med det resultat, at smerterne blev værre og behandlingerne derfor blev hyppigere. Det er først efter jeg er begyndt hos Bo, at jeg har fået løst ordenligt op for mine spændinger og ikke mindst fundet årsagen til dem.

Jeg kan derfor stærkt anbefale denne behandling. Bo er utrolig kompetent, nærværende og så har han en utrolig umiddelbar og ligetil indstilling, der er meget inspirerende.

– TRINE


Jeg begyndte behandlinger hos Bo i 2010. Jeg har igennem en årrække kæmpet med min psyke. Jeg har haft angst, depressioner m.m. Jeg har virkelig prøvet alt, og har også været på medicin i mange år. Allerede første gang jeg var hos Bo, var kemien helt i top. Jeg følte ikke jeg blev sygeliggjort, hvilket har været meget befriende. Udover det, har jeg kunne konstatere, at mine møder med Bo, gjorde mig gladere og knap så opgivende.

Det jeg konkret har oplevet hos Bo, er at i modsætning til eksempelvis psykologer, hvor man kun skal snakke, tager han hele min krop og sind med i hans arbejde. Han løsner op steder, der har været ekstremt spændte, samtidig med at han taler med mig, og finder ind til kernen af problemerne, og langsomt får min krop arbejdet i samme retning. Så når jeg er gået fra Bo, er følelsen at de ting vi har arbejdet med, er langt mere manifisteret i min krop og mit sind. Jeg mærker simpelthen mig selv bedre, derved har jeg lettere kunne sætte grænser, og få bygget mig selv op igen.

Samtidig er Bo et fantastisk givende menneske, man føler sig så velkommen og tryg i hans hænder. Der er ikke noget man ikke kan fortælle ham, og han arbejder med stor respekt for hvem du er. Jeg har lært rigtig meget af ham, og selvom jeg i dag er medicin fri og har det fantastisk, tager jeg stadig en time hos ham i ny og næ, da han altid hjælper mig tilbage til min kerne og får mig i kontakt med min krop, og samtidig hjælper mig med at ”fordøje” livet, som til tider kan være en svær ting.

– SARAH


Jeg stiftede bekendtskab med Body-sds hos Bo Svarre-Linder uden at kende til behandlingen og med en forventning om at modtage almindelig massage. Mit liv var på det tidspunkt præget af stress både på arbejdet og hjemmefronten, hvilket gjorde at min krop var underlagt stor belastning fysisk som psykisk.

Bo´s behandlinger var en øjenåbner for mig med hans kombination af samtaleterapi og fysisk behandling, som var med til at genskabe balancen og hele mine fysiske skavanker. Bo er en unik menneskekender og hans tilgang har givet mig redskaber til at kunne håndtere mine forskellige stressfaktorer fremover.

– TRINE