Coaching

Hvad er coaching?

Min coaching tager udgangspunkt i en personlig samtale, hvor klienten har mulighed for at fremlægge sine problematikker. Jeg hjælper hurtigt klienten til en forståelse for de opstået mønstre og problematikker, hvorefter vi i sammenarbejde finder det rigtige værktøj.

Hvad kan coaching?

Min coaching har skabt rigtig mange og stor resultater hos klienter med symptomer som stress, ligegyldighed, følelsesløshed, modløshed, ADHD, depression, handlingslammelse, svære adfærdsmønstre og sorg mm.

Hvordan virker det?

Jeg arbejder altid med udgangspunkt i den enkelte klients problematik, og mit generelle fokus hos den enkelte er dog altid fundamentet. Er fundamentet dårligt, svagt eller ikke eksisterende, er det lige meget, hvor godt det man bygger ovenpå er, for det vil aldrig holde når ens (adfærds) mønstre bliver aktiveret. Samtidig er det umuligt at lære sig selv at kende og stå ved, hvem man er.

Hvis fundamentet er dårligt, er det svært at holde fast i sig selv i de udfordringer, livet kan bringe. Så jeg arbejder som udgangspunkt altid med at skabe fundamentet i den enkelte. Dette gør jeg ved helt simple redskaber, der er nemme at bruge og samtidig de mest effektive redskaber, jeg i min tid med selvudvikling har haft kendskab til.

Coaching hjælper den enkelte med at finde sine værdier, sætte mål og opfylde sine drømme i livet. Coaching giver redskaber til, hvordan man opnår de ting i livet, man inderste inde gerne vil, dem man gav op på undervejs i livet.

Min coaching er meget fremadrettet, og jeg dvæler ikke så meget i fortidens mønstre, da dette ikke skaber nogen ændringer i klientens liv, da man så bare gør, som man altid har gjort. Jeg bruger tiden på at lære værktøjer fra mig, der hjælper en med at komme videre. Ved at slippe gamle adfærdsmønstre og skabe et nyt fundament, er der grobund for at skabe et helt menneske i balance, der ikke er styret af fortidens spøgelser.

Hvordan har man det bagefter?

Det jeg oplever og hører fra mine klienter er, at de føler sig lettet og glade, at de har bedre kontakt til sig selv og en ide om, hvordan de kommer videre. Sidst med ikke mindst, at de alle siger, at det hele virker simpelt og befriende, men at det selvfølgelig kræver hårdt arbejde med sig selv.

Hvor meget coaching skal jeg have?

Alt efter hvor dyb og gammel problematikken er, kan det være alt fra et par sessions til et længere forløb. Generelt er selvudvikling noget længerevarende, som man aldrig helt stopper med, når man først er startet, men hvornår de store ting sker, handler lige så meget om hvor intenst et forløb man laver og hvor meget man øver sig i at bruge værktøjet. Adfærdsbetonet symptomer kræver et længere forløb, da der er tale om adfærdsmønstre, der er lageret i nervesystemet, og derfor kan virke som en autopilot, der bliver slået til, når en adfærdsmønstre bliver aktiveret.