Behandling

Hvordan er en behandling?

Behandlingen tager udgangspunkt i en pulserende dybdemassage, der afspænder led og senehæftninger, løsner bindevæv og nervebaner, udvider åndedrættet, starter lymfesystemet, samt frigøre bevægeapparatets led. Behandlingen går på den måde ind og hjælper kroppen til at opnå en bedre tilstand. En tilstand der gør, at kroppen kan hele og og vende tilbage til sin naturlige tilstand.

Hvad kan jeg gøre for dig?

Min behandling har hjulpet mange mennesker med symptomer som ryg-, nakke- og skuldersmerter, musse arm, tennisalbuer, muskelspændinger, smerter, søvnproblemer, depression, hovedpine, samt andre stressrelaterede symptomer.  Jeg har gennem min behandling hjulpet mange mennesker med at få et smertefrit liv, selv med problematikker det etablerede systems ikke har kunne hjælpe dem med og har måtte give fortabt på. Grunden til denne succes er, at jeg arbejder med at finde og løse årsagen, i stedet for bare at behandle symptomet. Har man for eksempel et skulderproblem, behøver det rent faktisk ikke at være skulderen, den er gal med. Det kan være problemer med nakke eller ryg, der forårsager smerterne i skulderen, og så er det vigtigere at fokusere der, end på selve skulderen.

Se hvad mine kunder siger.

Hvordan føles det efter en behandling?

Efter en behandling er det normalt af føle stor velvære, ro og glæde i kroppen, det er normalt at blive meget træt samme dag, andre bliver dog fulde af energi. Hvis ryg eller nakke har været låst i mange år, kan man blive øm efterfølgende. Dette er helt normalt, da kroppen skal vende sig til at sidde rigtig igen.

Samtale under behandling?

Behandlingen er et redskab jeg bruger til at løsne kroppen både fysisk og psykisk. Ved at løsne kroppen fysisk, skabes der mere plads i kroppen, og dette kan mærkes både fysisk og psykisk. Derfor er behandlingen for mig et godt redskab at kombinere med samtal, da spændingerne i kroppen, er med til fortælle mig, hvordan det personlige fundament er, og hvordan dagligdagens udfordringer håndteres.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Alt efter hvad problemet er, kan det være alt fra én behandling til et længere forløb, der skal til for at få løst problematikken. Hvis der er tale om simple spændinger, kan det være et kort forløb. Er problematikken stress eller tilbagevendende smerter i f.eks. nakke, hovede eller skulder, kan det være et længerevarende forløb og er problematikken et adfærdsbetonet symptom, kræver det et længere forløb, da der her er tale om adfærdsmønstre nervesystemet har lært (autopilot). Det tager længere tid og samtale for at skabe bevidstheden til at ændre dette.

Samtale kan indgå i behandlingen, men kun hvis problematikken er samtalerelaterede. Læs mere om samtale under “Om mig” eller “Samtale”